Villkor för personuppgifter

Denna information finns tillgänglig eftersom vi har ansvarsskyldighet att dokumentera hur vi använder den data vi sparar i syftet till använding av vår digitala tjänst MailChimp för att skicka ut Digitalt Informationsblad till våra Hushåll.

Behandling samt Ändamål

När en registrering av Nyhetsbrev utförs samt accepteras sparar Riksbyggens BRF Drevvikens Strand er Email samt Gatuadressmailchimp.com servrar.

Denna data sparas i anledning för att ha möjlighet att skicka en digital version utav föreningens Informations Blad till er Email.

Gatuadressen används för att se vilka hushåll som vill och vill ej få Informationsbladet i pappersform. Denna information behöver ni ej lämna ut och kommer då få Informationsbladet i pappersform samt Digitalt

Personuppgifter

Enligt GDPR lånar vi rätten till att spara dina Personuppgifter.

Du kan när som helst kontakta Styrelsen att totalt radera den data som finns sparat om dig. Allt som krävs är din Email.

När du avregistrerar dig från Nyhetsbrevet ligger dina personuppgifter fortfarande kvar på MailChimps servrar. Var god kontakta oss så raderar vi manuelt din data från MailChimp.

Incident

Om personuppgifter skall ha kommit ut ur de skyddade system som finns, skall detta anmälas till Datainspektionen inom 72 timmar.